Pro-Games | info@pro-games.com.ua

Огляд комп`ютерної гри Assassin's Creed Rogue
Скріншот 1 - огляд комп`ютерної гри Assassin's Creed Rogue

Сьогодні ми готові представити вам чергову частину популярної в наш час серії. Зустрічайте нашого гостя Assassin's Creed Rogue - це комп`ютерна гра в жанрі Stealth, Action-Adventure розроблена болгарською студією Ubisoft Sofia та видана французькою компанією Ubisoft одинадцятого листопада 2014 року на PS3, Xbox 360 та десятого квітня 2015 року на PC. Сюжет розказує нам історію падіння американського ордену ассассінів на чолі з Ахіллесом Девенпортом, а, також, пов'язану з цим історію головного героя на ім'я Шей Патрік Кормак.

Скріншот 2 - огляд комп`ютерної гри Assassin's Creed RogueБезстрашний молодий рекрут, ірландець за національністю, з самого початку присвячує себе ідеалам братства. Він готовий виконувати без зайвих запитань та сумнівів усі поставленні наставниками та вчителями завдання. Під час виконання однієї з важливих місій братства, Шея спідкала невдача, в результаті якої, - ціле місто було зрійновано вщент. Розчарований і замучений докорами сумління, він вирішує зрадити орден, мотивуючи це тим, що жодні артефакти не варті такої кількості смертей ні в чому невинних людей.

Скріншот 3 - огляд комп`ютерної гри Assassin's Creed RogueНе зважаючи на слова свого наставника та друзів, молодий ассассін забирає важливу реліквію та вирішує тікати з братства. Втеча не проходить для нього без неприємних наслідків, головний герой ледь не прощається з життям. Оправившись від отриманих травм, Шей ставить перед собою місію зі знищення всіх тих кого, ще не так давно, називав братами. Озброєний знаннями про звички та тактики своїх ворогів, він стає майстерним мисливцем, справжнім "ходячим кошмаром" для будь-якого ассассіна, що вирішив кинути йому виклик.

Скріншот 4 - огляд комп`ютерної гри Assassin's Creed RogueЦього разу вам дадуть змогу досліджувати  замерзле узбережжя Атлантики, територію індіанців-апачі та знову насолодитися краєвидами Нью-Йорка XVIII століття, який ми не бачили з часів Assassin's Creed 3. В боротьбі з ассассінами Шею допоможе пневматична рушниця, що дає змогу безшумно стріляти різними видами дротиків, осколковими чи газовими гранатами. У разі відкритого бою з супротивниками, він зможе використовувати для захисту маску-респіратор та уникати дезорієнтації від димових бомб і отруйних газів.

Скріншот 5 - огляд комп`ютерної гри Assassin's Creed RogueРозробники не обійшли стороною відкритий світ гри, який ви зможете досліджувати у пошуках ресурсів, старовинних артефактів та унікальних модифікацій корабля. Хоч в цій частині не обійшлося без змін. "Морріган" - корабель головного героя обладнаний найкращим озброєнням і "неприємним сюрпризом для ассассінів" - бочками з нафтою за допомогою яких ви зможете залишати за собою палаючий слід. Вони є набагато ефективнішими порохових бочок з Assassin’s Creed: Black Flag та дають змогу за лічені секунди спалити ворожий корабель.

Скріншот 6 - огляд комп`ютерної гри Assassin's Creed RogueВідтепер ви не зможете плавати в крижаній атлантичній воді, так як головний герой не "морж" та буде дуже швидко замерзати, втрачаючи здоров'я. Важливу роль в морських битвах стали грати айсберги, вистріливши по яким з корабельних гармат, можна штучно створити хвилі великого розміру, тим самим швидко потопити кілька маленьких суден або нанести серйозні пошкодження великим воєнним кораблям. До мінусів гри ми можемо віднести лише відверті баги та глюки: проблеми з анімацією, застряганням головного героя та інших персонажів в текстурах.

Скріншот 7 - огляд комп`ютерної гри Assassin's Creed RogueЩе одним з яскравих мінусів гри є легка систему бою на мечах і те, що більшості супротивників не в змозі нічого протиставити Шею. Єдиними хто зможе без проблем битися з головноим героєм є мисливці за головами, що час від часу переслідуватимуть вас. В цілому Assassin's Creed Rogue є непоганою пригодницькою грою з цікавою історією. Нам було дуже приємно ще раз побачити знайомих персонажів з попередніх частин серії: Хейтема Кенуея, Ахілеса Девенпорта, Адевале, Вільяма Джонсона, Чарльза Лі та інших добре знайомих героїв.

Скріншот 8 - огляд комп`ютерної гри Assassin's Creed RogueМожемо з впевненістю сказати - так, фанатам ця частина точно сподобається! Якщо ви готові закрити очі на дрібні баги, традиційні для ігор Ubisoft - проходження цієї гри неодмінно принесе вам задоволення.

"Uphold the principles of our Order, and all for that for which we stand. Never share our secrets nor divulge the true nature of our work. Do so until death – whatever the cost. This is my new creed. I am Shay Patrick Cormac. Templar of the Colonial... of the American Rite."

Скріншоти комп`ютерної гри Assassin's Creed Rogue
Скріншот 9 - огляд комп`ютерної гри Assassin's Creed Rogue

Скріншот 10 - огляд комп`ютерної гри Assassin's Creed Rogue