Pro-Games | info@pro-games.com.ua

Огляд комп`ютерної гри Assassin's Creed: Unity
Скріншот 1 - огляд комп`ютерної гри Assassin's Creed: Unity

Всі ми по-різному ставимося до серії Assassin's Creed, комусь вона дуже й дуже подобається, а хтось відзначає ігри даної серії нісенітницею, що не мають нічого спільного з реальними історичними подіями. Сьогодні ми розглянемо найскандальнішу гру 2014 року. Зустрічайте нашого сьогоднішнього "гостя" Assassin's Creed: Unity - це комп`ютерна гра в жанрі Stealth, Action-Adventure, розроблена і випущена французкою компанією Ubisoft одинадцятого листопада 2014 року на PC, PlayStation 4, Xbox One.

Скріншот 2 - огляд комп`ютерної гри Assassin's Creed: UnityОсновні події сюжету розгортаються у Парижі часів великої французької революції 1789 року, коли Франція змінює форму верховного правління та поступово переходить від королівської монархії до республіки, закріплюючи права, свободи і обов`язки громадян. Протагоністом даної гри виступає цілеспрямований і харизматичний юнак на ім'я Арно, який у віці восьми років втрачає власного батька Шарля - французького ассассіна-аристократа та за збігом певних обставин потрапляє під опіку магістра тамплієрів - Франсуа де ла Серра.

Скріншот 3 - огляд комп`ютерної гри Assassin's Creed: UnityМинають роки, Арно дорослішає і закохується в дочку свого опікуна - Елізу де ла Серр, але через деякий час, власними діями призводить до смерті Франсуа де ла Серра та втрачає довіру коханої. Рухомий почуттям провини за смерть близької людини, він вирішує приєднатися до Ассассінів, отримати доступ до ресурсів Братства, відшукати і покарати винних. Протягом проходження сюжетної лінії ви зустрінете чимало історичних персонажів тієї епохи, не раз і не двічі побуваєте в десятці складних ситуацій, стикнетесь з неочікуваними зрадами вірних товаришів, навчитесь миритися з наслідками прийнятих вами рішень та на собі відчуєте усі жахливі події французької революції.

Скріншот 4 - огляд комп`ютерної гри Assassin's Creed: UnityГра одразу вражає глибиною опрацювання відкритого світу, Париж охоплений революцією виглядає чудово, завдяки новій ізометричній системі, котра дозволила спроектувати і намалювати всі будівлі, архітектурні та історичні пам'ятки в реальному масштабі. Місто наповнене життям: ми бачимо натовпи протестуючих на вулицях, десятки людей котрі займаються звичними справами, зловмисників, що готові вчиняти самосуд над представниками аристократії, поліцію, яка намагається забезпечувати порядок.

Скріншот 5 - огляд комп`ютерної гри Assassin's Creed: UnityДо плюсів гри хочеться віднести перероблену механіку фехтування та бою в цілому: Арно не виступає в ролі Брюса Всемогутнього чи Супермена, адже тепер, налітаючи на натовп ворогів із криком: "Я тут всіх переможу і сам живий залишуся", можна швидко напоротися на офіцерську шаблю, отримати сокирою по голові чи одразу відправитися на той світ від мушкетного пострілу. Іншими словами, механіка бою стала більш складною, супротивники тепер не чекають поки ви розберетеся з ними поодинці, а відразу атакують всією групою, активно використовуючи вогнепальну зброю. Радимо вам добряче поміркувати перед тим як влаштовувати чи лізти у чергову бійку.

Скріншот 6 - огляд комп`ютерної гри Assassin's Creed: UnityМи знаємо, що інколи один невеличкий мінус може перекрити десяток плюсів. На превеликий жаль, якою б файною не була основна сюжетна лінія, додаткові кооперативні квести, місії з розслідування вбивств, прекрасно розкриті основні та другорядні персонажі та атмосфера французької революції, все задоволення від гри розбивається вщент або "множитися на нуль" завдяки жахливій оптимізації. Приготуйтеся до проблеми з анімацією, застряганню головного героя, оточуючих його персонажів в текстурах, зависанням, вильотам і низькій частоті кадрів. Відомо, що розробники старалися виправити ситуацію патчами, але це кардинально не покращило ситуацію.

Скріншот 7 - огляд комп`ютерної гри Assassin's Creed: UnityВ цілому Assassin's Creed: Unity міг би стати відмінним представником жанру Stealth, Action-Adventure, але, на превеликий жаль, цього не сталося. З одного боку гра приносить задоволення, а з іншого ж боку вона інколи прикро розчаровує та викликає негативні емоції. Грати чи не грати у цей неоднозначний проект, незважаючи на усі його мінуси та недоліки, вирішуйте кожен сам для себе, а ми бажаємо вам удачі і до зустрічі в наступній статті!

Скріншот 8 - огляд комп`ютерної гри Assassin's Creed: Unity"The Creed of the Assassin Brotherhood teaches us that nothing is forbidden to us. Once, I thought that meant we were free to do as we would. To pursue our ideals, no matter the cost. I understand now. Not a grant of permission. The Creed is a warning. Ideals too easily give way to dogma. Dogma becomes fanaticism. No higher power sits in judgement of us. No supreme being watches to punish us for our sins. In the end, only we ourselves can guard against our obsessions."

Скріншоти комп`ютерної гри Assassin's Creed: Unity
Скріншот 9 - огляд комп`ютерної гри Assassin's Creed: Unity

Скріншот 10 - огляд комп`ютерної гри Assassin's Creed: Unity