Огляд комп`ютерної гри Grand Theft Auto V
Скріншот 1 - огляд комп`ютерної гри Grand Theft Auto V

Сьогодні у випуску мова піде про гру, яку багато хто з вас чекав, гру реліз якої переносився декілька разів, гру через яку ви не раз писали гнівні коментарі в адресу розробників, менеджерів і, можливо, генерального директора компанії Rockstar Games. Зустрічайте нашого сьогоднішнього "гостя" Grand Theft Auto V - це комп`ютерна гра в жанрі Action-Adventure розроблена і випущена англійською студією Rockstar North та видана американською студією Rockstar Games чотирнадцятого квітня 2015 року на PC.

Скріншот 2 - огляд комп`ютерної гри Grand Theft Auto VВже з перших хвилин гра затягує вас у динамічний вир сюжетних подій, насичений притаманним серії шармом та не відпускає аж до фінальної місії. Розробникам вдалося витримати гармонійну рівновагу між великою кількістю перестрілок, гонок на шалених швидкостях, гумором та різноманіттям основних і другорядних місій. Вони усунули одну із головних проблем серії – це нудність проходження, одноманітність ігрового процесу, адже замість одного головного героя у нас цілих три, що суттєво урізноманітнює загальну картину гри.

Скріншот 3 - огляд комп`ютерної гри Grand Theft Auto VМайкл Де Санта - пятидесятирічний сім'янин, що живе разом з дружиною і двома дітьми в розкішному маєтку. Він страждає класичними проблемами заможніх людей: не може знайти спільну мову з сином Джимі і дочкою Трейсі, весь час конфліктує з дружиною на імя Аманда, активно ходить до психолога та бажає лише одного - спокою на старості років. Франклін Клінтон - амбітний, наївний двадцяти п`яти річний афроамериканець, що живе недалеко від Гров-Стріт та всіма силами бажає вибратися з Гетто: жити в шикарному маєтку, заробити безліч грошей і не мати будь-яких проблем.

Скріншот 4 - огляд комп`ютерної гри Grand Theft Auto VТревор Філіпс - колишній канадський військовий льотчик, кращий друг Майкла, що живе в невеличкому трейлері неподалік пустелі. Він має на меті розширити власну компанію "Trevor Philips industries" і його можна охарактеризувати як запального, безкомпромісного та непередбачуваного містера "порохову бочку", що полюбляє доставляти своїм друзям і супротивника чимало проблем. Він не робить жодних висновків з прийнятих рішень, часто страждає від психічних розладів і, переповнений люттю, готовий рознести вщент половину Лос-Сантосу.

Скріншот 5 - огляд комп`ютерної гри Grand Theft Auto VВ цілому Grand Theft Auto V є, без перебільшення, прекрасною грою на "всі часи" з приголомшливим віртуальним всесвітом, де кожен зможе знайти собі зайняття згідно своїх смаків і вподобань. Вам набрид Майкл з його сімейними проблемами, не біда, переключаємося на Франкліна і сміливо беремо участь у вуличних гонках чи вирішуємо проблеми друзів з Гров Стріт. Набрид Франклін, переключаємося на Тревора і в режимі "Atomic Rage" викрадаємо військову техніку, зрівнюємо з землею конкуруючі компанії, займаємося контрабандою зброї або просто досліджуємо простори ігрового всесвіту.

Скріншот 6 - огляд комп`ютерної гри Grand Theft Auto VMichael De Santa: You... are a hipster!
Trevor Philips: What?
Michael De Santa: You're a hipster.