Огляд комп`ютерної гри Need for Speed: Underground
Скріншот 1 - огляд комп`ютерної гри Need for Speed: Underground

Сьогодні у випуску ми вирішили повернутися до ігрової класики початку двохтисячних років. Всі, хто мріяв про власне спортивне авто та нічні адреналінові перегони на шалених швидкостях, але не могли дозволити собі з певних причин таке дороге хобі, кричали від радості при появі цієї гри.

Зустрічайте нашого сьогоднішнього гостя Need for Speed: Underground – це комп’ютерна гра в жанрі Racing розроблена студією EA Black Box та видана американською компанією EA Games двадцять першого листопада 2003 року на PC, PlayStation 2, Xbox та GameCube. Гра розпочинається з вуличної гонки, де головного героя гри помічає вельми люб'язна  дівчина на ім'я Саманта, що з радістю дає декілька порад і знайомить його з місцевими "королями" нічних заїздів.

Скріншот 2 - огляд комп`ютерної гри Need for Speed: UndergroundОбравши серед представлених марок улюблений автомобіль, ви вже з першої гонки поступово будете пробиватися до вершини, беручи участь у десятках автомобільних змагань та багатоступеневих турнірах, потрапляючи на обкладинки популярних журналів і відкриваючи при цьому кращі  комплектуючі для власного залізного коня. Ігровий процес гри можна сміливо поділити на декілька типів змагань. Першими з яких є стандартні гонки з трьома опонентами. В цьому режимі все просто – проїдьте певну кількість кіл та першим перетніть фінішну лінію і ви виграли. Слід зазначити, що даний режим поступово ускладнюється протягом проходження гри, оскільки збільшується кількість кіл - замість стандартних двох чи трьох аж до шести або семи.

Скріншот 3 - огляд комп`ютерної гри Need for Speed: UndergroundІ вже звичний заїзд перетворюється у напружену гонку на витривалість, що потребуватиме від вас максимальної витримки та майстерності у керуванні автомобілем. Другим ігровим режимом є Knockout Mode. Він дуже схожий на перший - вам треба буде проїхати три кола та прийти першим, але є одна невеличка відмінність - останній гонщик, що не встиг перетнути фінішну лінію кожного кола вибуває з заїзду. Таким чином слід бути дуже уважним, не пропускати автомобілі суперників вперед, адже існує великий ризик вилетіти з гонки, ще на першому колі. Третім по рахунку є режим Sprint умови в якому дуже прості – гравці повинні якнайшвидше проїхати зазначеним маршрутом та дістатися від точки А до точки Б. Хто прийде першим – той і виграв.

Скріншот 4 - огляд комп`ютерної гри Need for Speed: UndergroundЧетвертим ігровим режимом є Drift, що розрахований лише на одного гравця. Під час заїзду на спеціальному треку ви повинні набрати якомога більше очок, дрейфуючи вздовж траси. Гравець, котрий очолив турнірну таблицю під кінець заїзду - виходить переможцем. Останнім, але не менш цікавим є режим Drag Racing. Він включає в себе гоночні заїзди проти одного або трьох автомобілів, як правило, прямими ділянками з використанням системи закису азоту (NOS) та надзвичайно густим трафіком. У цих складних гонках необхідно мати блискавичну реакцію для вчасного перемикання передач та ухиленню від перешкод на великій швидкості.

Скріншот 5 - огляд комп`ютерної гри Need for Speed: UndergroundДекілька разів протягом сюжету вам дадуть можливість виграти унікальне обладнання – починаючи від звичайного капоту, дисків чи спойлера та закінчуючи паливною системою, трансмісією, гальмівними колодками і системою керування двигуном. Не можна обійти чудову, як на 2003 рік систему тюнінгу, що являла собою суттєву зміну технічних параметрів та візуального виду автомобіля. Ви можете налаштовувати своє улюблене авто, як забажаєте, надати йому унікальності та індивідуального стилю, фарбуючи його в різні кольори, змінюючи бампери, диски, вихлопні труби, двигун, шини та багато інших комплектуючих. Ми не забули й про чудовий музичний супровід, що непогано піднімає настрій, надає ще більше драйву адреналіновим змаганням та перегонам на шалених швидкостях.

Скріншот 6 - огляд комп`ютерної гри Need for Speed: UndergroundВ цілому Need for Speed: Underground є яскравим представником класичних ігрових проектів. Не заважаючи на те, що грі вже цілих тринадцять років, їй все ще вдається, як і тоді, приносити задоволення від перемоги у важких змаганнях, а, також, вдосталь негативу від цивільних автомобілів, котрі в останні секунди раптово з'являються на шляху та всі зусилля виграти йдуть шкереберть. Тож, якщо вам подобаються ігри даного жанру, ви є фанатом NFS і вас не відлякує «застаріла» графіка та хардкор – приділіть увагу до ігрової класики та спробуйте зіграти в цей чудовий проект!

Скріншоти комп`ютерної гри Need for Speed: Underground
Скріншот 7 - огляд комп`ютерної гри Need for Speed: Underground

Скріншот 8 - огляд комп`ютерної гри Need for Speed: Underground