Огляд комп`ютерної гри The Evil Within
Скріншот 1 - огляд комп`ютерної гри The Evil Within

Привіт усім любителям зомбі, привидів та подібної нечисті. Сьогодні у випуску ми розглянемо The Evil Within - це комп'ютерна гра в жанрі Survival Horror розроблена японською компанією Tango Gameworks і випущена американською компанією Bethesda Softworks чотирнадцятого жовтня 2014 року на PC, PS3, PS4, Xbox 360 та XONE. Сюжет розпочинається з того, що детектив Себастьян Кастеланос разом з двома колегами - Джозефом Ода і Джулією Кідман, а, також, офіцером поліції Оскаром Конеллі приїжджають на виклик в психіатричну лікарню "Маяк".

Скріншот 2 - огляд комп`ютерної гри The Evil WithinВсередині, поміж тіл вбитого персоналу і пацієнтів, вони виявляють єдиного вцілілого - головного лікаря на ім’я Марсело, що виглядає дуже й дуже наляканим. Бравий детектив вирішує переглянути записи з камер спостереження і бачить на плівці, як невідома людина в балахоні блискавично вбиває поліцейських, а вже через мить, обернувшись, він отримує по потилиці від цього незнайомця. Через декілька хвилин Себастьян приходить до тями у підвальному приміщенні лікарні і тут розпочинається класичний геймплей хорор проектів.

Скріншот 3 - огляд комп`ютерної гри The Evil WithinПротягом п`ятнадцяти сюжетних глав гра не дасть вам занудьгувати: тут ви стрімголов побігаєте від здорованя з бензопилою, будете битися з сейфоголовим монстром, накиваєте п`ятами від Лаури, розстріляєте велику кількість зомбі і кинете виклик жахливим кошмарам головного антагоніста на ім'я Рубен Вікторіано. Ми хочемо зазначити, що історія головного героя, оточуючих його персонажів, корпорації "Мебіус", машини - STEM і багатьох інших речей поступово розкривається протягом проходження основної сюжетної лінії.

Скріншот 4 - огляд комп`ютерної гри The Evil WithinВ цій нелегкій пригоді детективу допоможе його барабанний револьвер, помпова рушниця, снайперська гвинтівка, а, також, арбалет "Агонія", що може вистрілювати декількома видами болтів, починаючи з електричних і вибухових, а закінчуючи  заморожуючими та сліпучими. Ви зможете поліпшувати характеристики здоров`я, витривалості, виживання Себастьяна та ефективність доступної йому зброї у спеціальній save-зоні за допомогою "зеленого гелю", що виступає тут аналогом очок умінь персонажа.

Скріншот 5 - огляд комп`ютерної гри The Evil WithinВ цілому The Evil Within є класичним представником жанру survival horror, з одного боку - ми маємо цікавий сюжет з різноманітними геймплейними особливостями, присутніми динамічними сценами боїв з босами та непогано зробленим стелсом. З іншого ж боку – більшість ідей чи ситуацій скопійовані з інших відомих проектів, таких як Doom 3, серії Dead Space чи Resident evil - грі буде дуже важко вас здивувати чи налякати. До мінусів проекту слід віднести певну тягучість сюжетного оповідання. Оскільки, вже з самого початку і до дев'ятої глави вам майже нічого не пояснюють.

Скріншот 6 - огляд комп`ютерної гри The Evil WithinВи не раз і не двічі, будете згадувати образ обличчя Джекі Чана, а в розумі буде крутитися купа питань: "Що тут чорт забирай відбувається, що це за персонажі, що взагалі коїться зі світом гри?" Безперечно, у Сіндзі Мікамі вийшов далеко не шедевр, а просто чудова гра з певною кількістю плюсів і мінусів. Якщо ви  шанувальник жанру Survival Horror і вас не лякають труднощі, сміливо можете приступати до проходження гри, а усім любителям хардкору рекомендуємо "простраждати" на складності Акуму. Удачі вам і до зустрічі в наступній статті!

Скріншот 7 - огляд комп`ютерної гри The Evil Within"Too bad they dragged you into this. Either way, you're mine....To do with as I please".

Скріншоти комп`ютерної гри The Evil Within
Скріншот 8 - огляд комп`ютерної гри The Evil Within