Pro Games | Огляди комп`ютерних ігор

Pro-games: історії, відкриття, розваги ігрової індустрії.

Огляди комп`ютерних ігор в жанрах: 3D-шутери, шутери від першої і від третьої особи, тактичні шутери, слешери, аркади, стелс-екшн, симулятори, економічні, стратегії в реальному часі і покрокові стратегії, варгейми, глобальні стратегії, пригоди, рольові ігри, тактичні РПГ, головоломки і онлайнові ігри"

Pro-Games | m.korsun@ukr.net

Огляд комп`ютерної гри Unreal Tournament
Скріншот 1 - огляд комп`ютерної гри Unreal Tournament

Cьогодні ми ще раз вирішили повернутися до ігрової класики та викликати у вас ностальгію за старими - добрими днями, коли ви збиралися групами у комп`ютерних клубах чи навпаки у когось вдома та дружньою компанією грали у нашого сьогоднішнього "гостя". Зустрічайте Unreal Tournament - це комп'ютерна гра в жанрі First-person shooter, випущена американською компанією  Epic Games тридцятого листопада 1999 року.

Вам пропонували взяти участь в міжгалактичному турнірі у складі однієї із шести команд: Iron Guard, Black Legion, Blood Reavers, Raw Steel, Dark Phalanx, Thunder Crush. Гравець повинен пройти один за іншим усі матчі, а в фіналі зустрітися та перемогти чемпіона на ім`я Xan Kriegor. Ефективно знешкоджувати супротивників в турнірі нам допомагав досить обширний арсенал, що налічував аж дванадцять різних видів зброї, як для ближнього бою, так і для дальніх перестрілок. Матчі турніру діляться на п'ять чемпіонатів: Deathmatch, Domination, Capture the Flag, Assault і Challenge у кожному з яких свої правила гри, унікальні карти та цілі.

Скріншот 2 - огляд комп`ютерної гри Unreal TournamentПроект став однією з тих ігор, де неідеальний мультиплеєр тих часів вдалося привести до досконалості. Завдяки цьому гра завоювала віддану армію фанатів і досягла значного успіху, ставши головним конкурентом Quake III Arena. Гра могла похизуватися відмінним рівнем графіки, як на 1999 рік, динамічним ігровим процесом, великою кількістю ігрових режимів, розвинутим штучним інтелектом NPC. Окремим пунктом хочеться відзначити музичне наповнення гри, котре надавало битвам ще більше динаміки та драйву. Композитори та звукорежисери виконали свою роботу на відмінно.

Скріншот 3 - огляд комп`ютерної гри Unreal TournamentВ цілому Unreal Tournament був, є і залишається, без перебільшення відмінним драйвовим шутером. Гра, що незважаючи на свій сімнадцятирічний вік, все ще приносить задоволення і є визнаним шедевром серед проектів того часу. Якщо ви - фанат Unreal Tournament або вам просто подобаються динамічні First-person шутери, хоч на один день поверніться до ігрової класики. Удачі вам і до зустрічі в наступній статті!

 

Скріншоти комп`ютерної гри Unreal Tournament
Скріншот 4 - огляд комп`ютерної гри Unreal Tournament

Скріншот 5 - огляд комп`ютерної гри Unreal Tournament

Скріншот 6 - огляд комп`ютерної гри Unreal Tournament

Скріншот 7 - огляд комп`ютерної гри Unreal Tournament

Скріншот 8 - огляд комп`ютерної гри Unreal Tournament
 
Огляди комп`ютерних ігор від Михайла Корсуна





Михайло Корсун
головний редактор

Pro Games
m.korsun@ukr.net

© 2015-2019 Усі права захищені